Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ÎNVĂŢĂMÂNT LA SATU MARE: O nouă schimbare la Inspectoratul Şcolar

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Inspectorul şcolar Năstaca Pişcoran ne-a transmis un Buletin informativ privind numirea profesorului Lucaci Denes, prin detaşare în interesul învăţământului, în funcţia de inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.

Redăm integral conţinutul comunicatului.

Începând cu data de 01 septembrie 2023, domnul profesor Lucaci Denes a fost numit, prin detaşare în interesul învăţământului, în funcţia de inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educaţiei, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2023-2024, cu rezervarea catedrei pe care este titular.

Numirea domnului profesor Lucaci Denes s-a realizat în conformitate cu Ordinul ministrului educaţiei nr. 5740 din data de 28 august 2023, ca urmare a Ordinului ministrului educaţiei nr. 5469 din 18 august 2023 privind încetarea numirii doamnei profesoare Szejke Ottilia, prin detaşare în interesul învăţământului, în funcţia de inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns