Image 1
Image 2
Ciornă automată

Invitaţie la dezbatere despre viaţă şi experienţe lansată de Seri Pozitive

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

1505640_793783420638573_94621865_n

Trăim într-o lume în care schimbarea e cuvântul de ordine, iar transformările se petrec cu o viteză uluitoare. Tânjim după siguranţă , permanenţă , absolut, după un mod de viaţă  care să ne ajute să trecem fericiţi şi senini prin zilele şi nopţile acestei planete frumoase.
    În Satu Mare activează un grup care se numeşte  “Viaţa un dar” condus de psihologul Delia Danea care organizează întâlniri pe diverse teme numite “Seri pozitive”.
Următoarea întâlnire de acest fel va avea loc în 14 ianuarie 2014, prilej cu care organizatorii vă invită la o călătorie printre experienţe de viaţă  şi idei.
Unul din  invitaţii care vor vorbi cu acest prilej este ziaristul Vasile Andreica, care are o experienţă ce poate servi drept exemplu pentru mulţi dintre noi. El va veni însoţit de violonistul de elită Cătălin Alex Grigoraş.
Vasile Andreica are 35 de ani ş este jurnalist cultural la Informaţa Zilei Satu Mare, poet ş traducăor. Susţine de mai mulţi ani cronica artelor din Satu Mare şi a studiat în călătoria sa spirituală mai multe filosofii ş religii, pentru a ajunge la un punct de vedere original şi personal pe care îl va împătăşi, alăuri de poveşi dintr-o viaţă marcată de o mare provocare medicală.
Cătălin Alex Grigoraş a absolvit Conservatorul din Iaşi, a studiat doi ani sub conducerea reputatului dirijor Dr. Helmuth Rilling la Heidelberg şi Mannheim şi a cântat de dou ori în orchestra mondială Jeunesses Musicales. Violonist de mare talent, cu multe premii obţinute în ţară şi străinătate, are şi el o manieră personală şi originală de interpretare muzicală de care vă puteţi bucura dacă veţi accepta invitaţia.
Aşadar, sunteţi aşteptaţi cu toţii  marţi, 14 ianuarie, de la ora 18 la o nouă Seară Pozitivă. Locul de desfăşurare este sediul Asociaţiei Consult Scolari, din strada Aurel Vlaicu nr. 151.
La sfârşitul întâlnirii, participanţi sunt invitaţi să lase o donaţie minimă însumând 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare.

Ciornă automată

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

PATRIMONIUL CINEMATOGRAFIEI ROMÂNEȘTI

Cinematografia românească are în palmares o colecție atractivă de filme istorice

Vizionarea acestor producții poate fi și o analiză interesantă a scenariilor filmelor în raport cu adevărurile istorice. Acest aspect a fost deseori dezbătut de istoricii români. Unele dintre filmele istorice apărute înainte de Revoluție au avut scenarii care s-au abătut de la faptele reale. Din considerente care țineau de politica vremii sau pentru a mulțumi publicul care are în permanență nevoie de eroi.