Image 1
Image 2

SPITALUL JUDEȚEAN SATU MARE

Mulțumiri de la o pacientă a Secției Gastroenterologie

O cititoare a cotidianului nostru, Florica O., ne-a transmis impresiile ei în urma internării la Spitalul Județean.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Redăm scrisoarea, alături de fotografia transmisă.

 

“Recent am fost internată la Spitalul Județean Satu Mare la secția Gastroenterologie și am întâlnit un colectiv minunat. Personalul foarte bine pregătit, care tratează cu foarte mult devotament pacienții.

 

În această secție este o curățenie desăvârșită, lenjerie curată și mâncare foarte variată și suficientă. Sătmărenii sa apelze cu încredere la orice secție din acest spital că vor fi bine tratați. Felicitări conducerii Spitalului Județean Satu Mare!”

 

Citește și

Schimb de experiență și aparatură nouă la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS CONTROALE DSVSA

Amendă uriașă pentru că și-a tăiat porcii în curte

În săptămâna 20-26 octombrie 2023, inspectorii de specialitate din cadrul Serviciului Sănătate și Bunăstare animală au efectuat un număr de 91 de controale în exploatații profesionale și non profesionale din județul Satu Mare.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now