Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

EXCLUSIV FOTO

O fată de clasa a IX-a din Vișeu de Sus trasă de păr de un coleg. O elevă a sărit să o apere

Imagini greu de urmărit ne-au parvenit de la Vișeu de Sus. Acolo, o fată de clasa a IX-a a fost trasă de păr de un coleg în holul instituției de învățământ.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

În timp ce unii dintre elevi filmau cu telefoanele mobile și râdea, doi dintre aceștia au avut curajul să intervină. Prima care a sărit în ajutorul colegei agresate a fost o altă fată. Aceasta l-a împins pe băiat înspre perete și în acel moment un alt băiat a sărit și l-a ținut deoparte.

 

Conform informațiilor furnizate de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș la liceul din Vișeu de Sus este o anchetă în desfășurare.

 

Conducerea școlii ne-a informat despre incident. Se întrunește comisia de disciplină. Din ce știm s-a discutat din câte știm și cu părinții” ne-a transmis Mihai Pop, inspector general al ISJ Maramureș.

”În legătură cu informațiile apărute în mass-media, privind incidentul dintr-o unitate de învățământ din Vișeu de Sus, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că, la data de 9 noiembrie a.c., o elevă de clasa a IX-a ar fi fost agresată de către un coleg de clasă, de 14 ani, în incinta unității de învățământ, în care aceștia frecventează cursurile.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispune măsuri legale” au transmis polițiștii maramureșeni.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with