Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1

Pedeapsa primită de Coman după cartonașul roșu cu Oțelul!

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal s-a întrunit miercuri, 6 decembrie 2023, într-o ședință pentru a analiza ultimele incidente din Liga 1.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După meciul FCSB – Oțelul Galați, scor 0-2, s-a vorbit foarte mult despre cartonașul roșu văzut la final de Florinel Coman. Se spune că ar fi căutat intenționat al doilea galben pentru a sta în Cupa României și pentru a fi apt pentru derby-ul din Liga 1 cu CFR Cluj.

 

Comisia de Disciplină a analizat situația. Iată toate decizia luată conform Ligii Profesioniste de Fotbal:

 

“FC FCSB vs. ACS SC Oțelul Galați – Eliminare Coman Florinel Teodor (FC FCSB) – În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un meci și i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei.”

 

Ce spune Regulamentul Disciplinar în cazul lui Florinel Coman:

Articolul 63 | Abateri sancţionate cu eliminare (cartonaș roșu) de arbitru1.Un jucător trebuie eliminat de arbitru pentru săvârşirea uneia dintre următoarele abateri prevăzute de ”Legile Jocului”:

g. primește al doilea avertisment în cursul aceluiași joc

2.1. Suspendare pentru un joc: pentru abaterile prevăzute de art. 63.1. lit. d), e) şi g

 

Asta înseamnă că Florinel Coman își va ispăși pedeapa în meciul de la Craiova din Cupa României și va putea juca în derby-ul cu CFR Cluj din Liga 1. Dacă nu lua al doilea galben cu Oțelul, respectiv cartonașul roșu, Coman nu putea juca în meciul cu CFR Cluj pentru că era suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

 

CITEȘTE ȘI:

Încearcă cineva să destabilizeze clubul CFR Cluj?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with