Image 1
Image 2

Pilaf de orez cu soia, la cuptor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

100 g de soia (cuburi sau granule), o ceapă mai mare, o jumătate de ardei gras, sau o linguriță de pastă de ardei, o cană de orez, 4-5 linguri de ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, delicat de casă, 4 căni de supă de legume.

Mod de preparare:

Soia se pune la fiert în supa de legume, iar după ce se umflă și se înmoaie se strecoară, dar se păstrează și zeama. Ceapa și ardeii se taie mărunt, se călesc în ulei, se adaugă bucățile de soia strecurată și se călesc în continuare. Când începe să capete o culoare albicioasă se adaugă boiaua, apoi și celelalte condimente, orezul, supa strecurată, dar se pot adăuga și zarzavaturile din care ați preparat supa, se amestecă și se dă la cuptorul preîncălzit. Lăsăm să fiarbă fără să amestecăm, până când orezul absoarbe toată apa. Când se scoate de la cuptor, dacă eventual mai e nevoie, se mai condimentează puțin. La servire se poate orna cu frunze de pătrunjel sau cu roșii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Tarta cu cireșe

DESERT

Tarta cu cireșe: Răsfățul verii

Savurați gustul verii cu o delicioasă Tarta cu Cireșe, perfectă pentru zilele călduroase, întâlnirile de duminică în familie sau petrecerile cu prietenii în grădină sau pe terasă. Această tarta combină dulceața cireșelor cu un aluat fraged, făcând-o desertul ideal pentru orice ocazie.

APERITIVE

Ardei Jalapeno înfășurați în bacon

Ardei Jalapeño este un aperitiv iubit de aproape toată lumea. Întotdeauna mi-a plăcut să ii servesc ca aperitiv pentru petrecerile de sărbători, deoarece sunt delicioași și foarte simplu de făcut. Nimic nu bate o combinație bună de brânză și condimente, iar rețeta mea de ardei jalapeño învelit cu backon nu este prea picant – așa că chiar și cele mai sensibile palate se pot bucura de ea!