Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Premiile Oscar vor avea o nouă categorie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Academia Americană de Film a anunţat că introduce o nouă categorie de premii Oscar – pentru filmele cu succes la public. Noua categorie reprezintă de fapt o garanţie că filmele “cu priză” la public şi cu încasări mari, dar mai puţin agreate de critici, vor avea şanse mai mari să câştige un premiu Oscar.

Aceasta este doar una dintre cele trei modificări importante adoptate de Consiliul director al Academiei Americane de Film, potrivit BBC.

Noua categorie reprezintă de fapt o garanţie că filmele cu succes la public şi cu încasări mari, dar mai puţin agreate de critici, vor avea şanse mai mari să câştige un premiu Oscar. BBC spune că filmele cu super-eroi, precum “Pantera Neagră”, se numără printre peliculele care vor avea acum şanse să câştige un premiu Oscar.

Deocamdată este neclar dacă modificările vor intra în vigoare la ceremonia premiilor Oscar din februarie 2019. 

Într-un mesaj către membrii săi, Academia a precizat că cerinţele de eligibilitate pentru noua categorie şi alte detalii-cheie vor fi comunicate ulterior.

De asemenea, Academia Americană de Film a stabilit că ceremonia din 2020 va avea loc mai devreme şi va fi scurtată difuzarea TV la trei ore pentru a o face “mai accesibilă publicului din întreaga lume”. Astfel, pentru a desemna cele 24 de statuete, unele categorii vor fi prezentate în pauzele publicitare, iar momentele importante vor fi editate şi difuzate ulterior în cadrul ceremoniei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns