Image 1
Image 2

Salată de conopidă cu pui

Salată de conopidă cu pui
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Salată de conopidă cu pui

Vă propunem pentru azi o salată de conopidă cu pui, delicioasă şi foarte uşor de preparat. Vă garantez că e gata în 20 de minute!    

Ingrediente;

-1 conopidă de mărime medie
-400 g piept de pui
-3 ouă fierte tari
-maioneză după gust pe care vă sfătuim să o preparaţi chiar voi acasă
-sare, piper, usturoi, frunze de pătrunjel proaspăt

Mod de preparare;
spălăm conopida şi o desfacem în bucheţele.O punem la fiert într-o oală cu apă sărată. Separat fierbem pieptul de pui. Când sunt fierte le scoatem şi le lăsăm la răcit.

Zdrobim cu o furculiţă conopida nu până la mărunţire iar pieptul de pui şi ouăle fierte le tăiem cubuleţe.
Le amestecăm şi asezonăm cu sare, piper, maioneza şi pătrunjelul. Pentru un plus de prospeţime şi savoare aduăgaţi puţină zeamă de lămăie. Daca  dorim mai multe  legume putem adăuga morcov fiert şi inele de ceapă verde.
Aşezaţi amestecul pe un pat de salată verde proaspătă şi serviţi.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

O IDEE PE ZI

Omletă cu spanac la cuptor

Vrei să încerci altceva? De această dată îți spunem cum să pregăteși o omletă cu spanac la cuptor. Mai mereu când cumpăr spanac proaspăt pentru spanakorizo, salvez o parte și pentru următorul mic dejun, de-o omletă!

CONSERVE PE IARNĂ

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan (tocătură)

Zarzavat de legume pentru iarnă– aromat, gustos, cu texturi și arome ce se îmbină perfect, rețeta simplă, naturală, fără conservanți. Putem spune că facem și economie la bugetul casei realizând zarvat pentru ciorbe la borcan, căci vara toate aceste legume sunt mult mai ieftine, fiind în plin sezon. În plus, când ai în grădina proprie o mulțime de legume și verdețuri, nu ar fi păcat să nu profiți de faptul că sunt naturale și sunt crescute cu dragoste?