Image 1
Image 2

Salată de ridichi de lună cu brânză

Salată de ridichi de lună cu brânză
Salată de ridichi de lună cu brânză
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Salată de ridichi de lună cu brânză
Salată de ridichi de lună cu brânză

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

500 de grame de ridichi de lună,

30 gr. mărar,

500 grame telemea (dacă doriţi o salată de post puteţi folosi brânză tofu),

80 ml ulei,

1 vârf cuţit de piper măcinat.

Mod de pregătire: ridichile se curăţă şi se dau prin răzătoare, după care se amestecă impreună cu brânza rasă, piperul, sare (dacă e nevoie), uleiul şi mărarul tocat fin.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

DELICII DE WEEKEND

Cartofi acordeon cu şuncă şi caşcaval la cuptor

Doamnelor nu-i aşa că nu aveţi chef de gătit? Nici eu! Aşa că vă propunem o reţetă pe cât de simplă şi rapidă, pe atât de delicioasă. Cartofii Hasselback își trag denumirea de la numele restaurantului suedez (Hasselbackens) unde, în Stockholm, în secolul al XVIII/lea au fost gătiți pentru prima dată. Acești “cartofi acordeon” sunt spectaculoși, gustoși și foarte versatili, putând fi asociați cu o sumedenie de alte ingrediente.