Image 1
Image 2
Acasa

SCHEMA DE AJUTOR

Schema de ajutor IMM Invest Plus se prelungește

Schema de ajutor IMM Invest Plus se prelungește
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat că va fi prelungită şi în acest an schema de ajutor de stat IMM INVEST PLUS cu toate componentele sale.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În jur de 11.500 de firme româneşti vor beneficia de acest ajutor din partea statului, cu un buget de aproximativ 2,5 miliarde de euro, a mai precizat şeful Guvernului, în debutul şedinţei de joi a Executivului. „Continuăm să sprijinim capitalul românesc: prelungim şi în acest an schema de ajutor de stat IMM INVEST PLUS, cu toate componentele sale.

 

 

În jur de 11.500 de firme româneşti vor beneficia de acest ajutor din partea statului, cu un buget de aproximativ 2,5 miliarde de euro. Sprijinul vine atât sub formă de granturi, cât şi de garanţie pentru credite, iar valorile maxime ale ajutoarelor acordate companiilor au fost majorate!”, a declarat Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de joi de la Palatul Victoria, conform News.ro. Proiectul de act normativ are în vedere şi instituirea schemei de ajutor de stat IMM PLUS şi componentele acesteia IMM România Plus, Agro Plus, IMM Prod Plus, Construct Plus, Innovation Plus şi Rural Plus. „Astfel, se are în vedere sprijinirea accesului la lichidităţi a întreprinderilor mici şi mijlocii, a întreprinderilor mici cu capitalizare de piaţă medie şi a întreprinderilor mari a căror activitate a fost afectată de conflictul armat din Ucraina”, se arată în nota de fundamentare.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns