Image 1
Image 2
supa de fasole verde
supa de fasole verde
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
supa de fasole verde
supa de fasole verde

Ingrediente necesare: un kilogram de păstăi,

o căciulie de usturoi

o legătură de frunze

sare

piper

100 mililitri de bulion

două linguri de făină

o ceaşcă de smântână

o legătură de pătrunjel.

Modul de preparare: păstăile se curăţă, apoi se spală şi se pun la fiert în apa călduţă cu puţină sare. Când fasolea verde începe să se înmoaie, se adaugă usturoiul tăiat mărunt şi pătrunjelul. Se adaugă sarea necesară şi piperul, după care se pune bulionul. Supa se poate consuma şi aşa. Cei care s-au obişnuit cu smântâna, pot renunţa la bulion şi se face îngroşeală din făină şi smântână, se adaugă în oală şi se lasă la fiert câteva minute. Se amestecă din când în când.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

INFOCONS AVERTIZEAZĂ

Gustările vegetale pot avea până la 50 de aditivi

A început postul Sfintei Maria sau cel al Adormirii Maicii Domnului, în care creștinii se pregătesc trupește și sufletește pentru sărbătoarea de la 15 august. Aplicația InfoCons vine în ajutorul românilor, pentru a-i avertiza în privința aditivilor din gustările vegetale preferate de numeroși consumatori în această perioadă.

REȚETE ROMÂNEȘTI

Prăjitură cu cremă de cafea

Rețeta de prăjitură cu cafea este ideală pentru iubitorii de cafea nu doar în formă să lichidă, ci în orice formă s-ar găși. E foarte gustoasă și se prepară ușor. Eu iubesc cafeaua si nu pot să funcționez fără o cană mare de cafea cu lapte. Îmi place cafeaua în toate formele ei, mai ales în prajituri. Nu imi pot imagina cafeaua fara ceva dulce langa ea, dar nici desertul fara ceasca de cafea langa el.