Image 1
Image 2

Supă de mazăre cu perişoare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

400 g de mazăre verde boabe, 300 g de carne tocată de porc, o ceapă, un cățel de usturoi, 2 morcovi, un pătrunjel, diverse alte zarzavaturi, după plac, o lingură de ulei, un ou, o lingură de pesmet, 100 g de tăiței pentru supă (nu în mod obligatoriu) sare, piper, boia de ardei dulce, delicat (de casă), o legătură de pătrunjel verde.

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă cu pesmetul și oul, se condimentează cu sare, piper și delicat. Ceapa și usturoiul se mărunțește și se călește în ulei, până când devin sticloase. Se adaugă o linguriță de boia, se stinge cu circa 1,5 litri de apă, se adaugă morcovii tăiați felii subțiri sau bastonașe, precum și restul zarzavaturilor, iar după ce supa începe să clocotească se adaugă și mazărea verde. Se condimentează după gust, iar când legumele sunt pe jumătate fierte, din pasta anterior pregătită se formează perișoare și se fierbe până când toate ingredientele se înmoaie. Dacă doriți să puneți și tăiței, aceștia se adaugă după ce perișoarele au început să fiarbă. Supa se servește presărată cu pătrunjel verde mărunțit, sau eventual cu adaos de smântână.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

APERITIVE

Ardei Jalapeno înfășurați în bacon

Ardei Jalapeño este un aperitiv iubit de aproape toată lumea. Întotdeauna mi-a plăcut să ii servesc ca aperitiv pentru petrecerile de sărbători, deoarece sunt delicioași și foarte simplu de făcut. Nimic nu bate o combinație bună de brânză și condimente, iar rețeta mea de ardei jalapeño învelit cu backon nu este prea picant – așa că chiar și cele mai sensibile palate se pot bucura de ea!

Piept de curcan cu mere si cascaval

REȚETE REINTERPRETATE

Piept de curcan cu mere şi caşcaval

In ultima vreme am tot facut rulade din carne, iar una dintre preferatele noastre a fost pieptul de curcan umplut cu mere si cascaval. Combinatia dintre merele pline de vitamine, cascavalul topit, untul aromat si carnea de curcan este una grozava! Eleganta si gustoasa, este o rulada pe care o puteti aseza pe orice masa festiva sau pur si simplu sa o savurati atunci cand vreti sa va rasfatati cu ceva bun.