Image 1
Image 2

INFRACȚIUNE

Traficant de droguri prins în flagrant la Satu Mare

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite pentru trafic de droguri de mare risc.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La data de 13 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea acesteia.

 

Persoana a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce deținea în autoturism, în scopul comercializării, aproximativ 70 de grame de cristal 3-CMC, ascunsă în diverse spații din habitaclu.

 

Ulterior, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Satu Mare.

 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 400 de grame de substanță cristalină, 56 de plicuri din material plastic transparent cu sistem de închidere tip zip-lock, care conțineau o substanță cristalină albă, 52 de plicuri din material plastic transparent cu sistem de închidere tip zip-lock, care prezentau urme de substanță cristalină albă, un cântar de mare precizie, un încărcător de armă, trei cartușe calibru 12 mm cu alice, o sabie, un laptop, un telefon mobil, o tabletă, 3 stickuri de memorie, 3 bucăți de baterie din tuburi de tragere categoria F2, 4.311 de emițătoare de sunete categoria P1, precum și 1.240 de euro și 1.549 de lei.

 

În cursul aceleiași zile, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză, pentru 30 de zile.

 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite IPJ Satu Mare.

 

CITEȘTE ȘI: Ce spune Mani Gyenes după etapa de 48 de ore

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Se fac stropiri la Satu Mare

INFORMARE

ATENȚIE! Se fac stropiri la Satu Mare

SC Coral Impex srl, în calitate de prestator de servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, în baza acordului cadru de servicii nr. 107-12744/26.02.2021 și a contractului subsecvent de prestări servicii nr. 112-18855/22.03.2024, încheiat cu municipiul Satu Mare.