Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

pentru clatite:

– 2 oua;

– 60 g faina;

– 150-200 ml lapte ;

– 30 ml ulei

pentru umplutură:

– 400g piept de pui;

– 200g ciuperci;

– 2 linguri ulei;

– 1 lingura smantana;

– 1 fir de busuioc;

– sare(dupa gust);

– 2 legaturi de ceapa verde

 

Mod de preparare:

1: mixezi ingredientele pt clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute. in tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele.

2: fierbi pieptul de pui in apa usor sarata,pt 30 de minute.
in alt vas,fierbi ciupercile,in prealabil curatate de coaja si spalate.
scurgi bine ciupercile si carnea si le tai marunt.

3: toci fin partea alba a firelor de ceapa si o inabusi in uleiul amestecat cu o lingura de apa
dupa 2-3 minute,adaugi ciupercile,carnea busuiocul maruntit si sare dupa gust.
amesteci pentru un minut,apoi iei umplutura de pe foc si incorporezi smantana.

4: repartizezi umplutura pe clatite si le legi sub forma unor traistute,cu frunze de ceapa verde

Reţetă trimisă de:

gabriela (13 ani)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with