Image 1
Image 2

Descoperire macabră la Româneşti.

Un bărbat a fost mâncat de porci, localnicii i-au găsit capul într-o grădină, iar trupul pe scările casei

Incident şocant în satul Româneşti comuna Boiu Mare din Maramureş. Două localnice au trăit şocul vieţii lor după ce în grădina unei case au descoperit capul unui bărbat. Imediat au anunţat poliţia, iar zona a fost împânzită de criminalişti. La scurt timp aceştia au descoperit şi corpul bărbatului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Din primele informaţii se pare că localnicul stătea singur în Româneşti şi după ce ar fi consumat băuturi alcoolice ar fi căzut pe treptele din faţa casei.

 

În urma căzăturii acesta a murit. Totul s-ar fi întâmplat cu câteva zile de a fi descoperit. Anchetatorii cred că porcii lăsaţi liber ar fi încercat să-l mănânce, l-au târât spre grădină şi astfel s-a desprins capul de corp.

 

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judeţean, unde medicii vor stabili, exact cauza decesului dar mai ales data decesului.

 

Ce spune Poliția

 

Ieri, 10 ianuarie, la ora 13.15, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat, fără cap, în localitatea Românești.

 

La locul evenimentului s-a deplasat echipa complexă de cercetare la fața locului, care a identificat trupul neînsuflețit pe scările unui imobil, iar capul a fost găsit la aproximativ 10 metri, în gradina imobilului.

 

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că trupul neînsuflețit aparține unui bărbat de 48 de ani din județul Sălaj.

 

La fața locului s-au deplasat și lucrători ai Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș, care au transportat cadavrul la morga spitalului Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

 

În urma efectuării acesteia, s-a stabilit faptul că nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Amenzi de 200.000 lei

MATERIALE LEMNOASE în valoare de 100 mii lei CONFISCATE DE polițiștii maramureșeni specializați PE LINIE SILVICĂ

În zilele de 12 și 13 ianuarie a.c., polițiștii specializați din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol- Serviciul de Ordine Publică Maramureș, împreună cu polițiștii din cadrul subunităților teritoriale și cu sprijin specialiștilor silvici din cadrul Direcției Silvice Maramureș, au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.