Image 1
Image 2

POLITICĂ

Ungaria instruiește militar funcționarii publici

Kristóf Szalay-Bobrovniczky
Ungaria începe instruirea pe bază de voluntariat, în domeniul apărării naţionale, destinată funcţionarilor publici,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. a anunţat ministrul ungar al apărării naţionale, Kristóf Szalay-Bobrovniczky, luni, printr-un clip publicat pe pagina sa de Facebook, scrie Hirado.hu.

 

 

 

Potrivit sursei citate, ministrul a relatat că în situaţiile de urgenţă din perioada trecută s-a putut observa că implementarea cu succes a capabilităţilor şi sarcinilor de apărare nu depind numai de militari. De aceea, Ungaria a decis să le ofere funcţionarilor publici care lucrează în diferite domenii ale administraţiei de stat şi care doresc să facă asta, să poată participa în mod voluntar la instruire în domeniul apărării naţionale.

 

 

 

Ministrul Szalay-Bobrovniczky precizează că la invitaţie au răspuns foarte multe persoane.

El i-a salutat pe funcţionarii publici care s-au oferit în mod voluntar să facă asta şi dintre care primii 90 de participanţi vor şi începe deja instruirea în domeniul apărării naţionale, pe bază de voluntariat.

 

 

 

Ministrul apărării naţionale le-a mulţumit pentru faptul că s-au angajat să ia parte la această instruire specială şi nouă, cu care „servim la întărirea securităţii şi capacităţii de apărare a Ungariei”.

„Pacea necesită putere. Noi continuăm munca”, a spus Szalay-Bobrovniczky.

 

”Este nevoie de o țară întreagă pentru o protecție eficientă!
Pentru o apărare eficientă, este deosebit de important ca profesioniștii din administrația publică să înțeleagă și să cunoască armata.
Instruirea noastră voluntară de apărare națională începe acum, pentru care așteptăm candidații care lucrează în administrația publică.
Cei care aplică pentru programul de protecție adaptivă arată un exemplu că a lua parte la protejarea patriei este sarcina noastră comună.” este mesajul care însoțește clipul publicat pe Facebook.

 

SURSA FOTO: Facebook – Kristóf Szalay-Bobrovniczky

 

 

CITEȘTE ȘI:Ministrul Apărării, despre convocarea rezerviștilor

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with