Image 1
Image 2

5 februarie

Ziua elocvenţei liniştite

Discursul lor este plin de imaginaţie şi are un farmec convingător.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

5 februarie – ziua elocvenţei liniştite

Nativii zilei de 5 februarie conferă graţie şi fluenta celor mai multe activităţi. Ei au o modalitate convingătoare, dar discretă de a anunţa faptul că sunt implicaţi într-o afacere. Deşi sunt mai puţin elocvenţi în ceea ce priveşte cuvintele, nativii zilei de 5 februarie au o prezenţă fizică solidă ce sugerează că te poţi baza pe ei în caz de urgenţă. Nativii care au într-adevăr darul de a se exprima verbal prefera de obicei să vorbească într-o manieră directă şi succintă. Discursul lor este plin de imaginaţie şi are un farmec convingător.

Nativii zile de 5 februarie sunt intuitivi în analizele lor referitoare la situaţia prezentă. Nu toţi vor fi de acord cu ei în toate privinţele deoarece punctele lor de vedere exprimate cu încăpăţânare au tendinţa de a stârni opoziţie. Siguranţa de sine şi prezenţa lor într-un fel jovială îi poate deranja destul de mult pe ceilalţi. Cel mai adesea, nativii le acordă celor care îi ascultă doar o singură şansă de a înţelege ceea ce au de spus. Dacă sunt înţeleşi greşit, ei nu se vor obosi să clarifice acest lucru sau să mai explice încă o dată. Astfel, nativii zilei de 5 februarie trebuie să devină mai degrabă adepţi ai aplanării diferenţelor apărute. Ei îşi vor dedica timpul pentru a ilustra cât mai profund posibil ce vor să spună şi în final vor afirma că sunt pregătiţi să asculte şi să coopereze.

Nativii zilei de 5 februarie fac adesea apel direct la sentimentele celorlalţi. Însă punctele lor forte sunt de fapt intelectul şi abilităţile de concentrare. Sunt persoane sentimentale, dar succesul lor este direct proporţional cu abilitatea lor de a păstra sub control latura incitantă a naturii lor. Nativii mai evoluaţi ai zilei de 5 februarie manifestă un echilibru care poate fi foarte liniştitor, în special în situaţiile dificile în care ei sunt solicitaţi să conducă. Totuşi, acest simţ al încrederii poate stârni uneori iritare, în special dacă ei adopta o atitudine condescendentă.

Astfel, ei vor da foarte mult înapoi. Ei trăiesc adesea vieţi interioare secrete, fără a permite accesul celorlalţi. Mulţi dintre nativi posedă obiceiuri ciudate şi ritualuri nevrotice care le conferă un sentiment de bine. Persoanele născute pe 5 februarie pot fi foarte protectoare cu cei ce le sunt dragi lor. Ei înşişi pot avea nevoie de susţinerea şi protecţia indivizilor foarte puternici sau a organizaţiilor. Cel mai adesea, nativii zilei de 5 februarie muncesc pentru grupuri sau organizaţii şi contribuie cu foarte multă energie când este vorba de familie şi prieteni. Ei nu activează în mod frecvent pe cont propriu sau că artişti izolaţi. Chiar şi cei care sunt patroni lucrează la anumite proiecte în colaborare. În general, nativii zilei de 5 februarie trebuie să înveţe să îi lase pe ceilalţi să îi ajungă din urmă, cât mai rapid posibil. Ei trebuie să facă un efort pentru a fi mai temeinici, astfel încât munca lor să reziste la un scrutin intens.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with