Image 1
Image 2

TRANSURBAN ANUNȚĂ

Se modifică programul autobuzelor de Sfântul Andrei și Ziua Națională

satmareni-de-ziua-nationala
Pentru datele de 30 noiembrie și 1 Decembrie, cu prilejul a două mari sărbători, respectiv Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, Transurban SA Satu Mare anunță că programul autobuzelor care circulă pe raza municipiului reședință de județ va suferi unele modificări.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mijloacele de transport în comun vor circula conform cu programul zilelor de sâmbătă.

Vor fi unele modificări și pentru anumite linii ale autobuzelor. Este vorba despre numărul 1, care va fi suplimentată cu un autobuz, iar în ceea ce privește cursele liniei 5, acestea vor circula limitat, până la ora 18:00.

 

 

Mai multe detalii despre programul Transurban SA pentru zilele de sărbătoare puteți afla accesând site-ul instituției https://www.tusm.ro/.

Transurban SA Satu Mare este operatorul de transport public local al municipiului Satu Mare. Și-a început activitatea în 1 ianuarie 2006 și de atunci prestează, în mod responsabil, transparent și accesibil, activitatea acestui serviciu de interes economic general.

 

 

Instituția publică are alături o echipă de specialiști cu mare experiență, care pun umărul la dezvoltarea continuă a transportului public în municipiul Satu Mare.

De altfel, flota de autobuze se înnoiește continuu, astfel încât sătmărenii să aibă parte de condiții foarte bune în timpul călătoriilor cu Transurban.

 

 

În ceea ce privește programul zilei de 1 Decembrie, programul a început cu mai multe săptămâni în urmă, după cum a declarat prefectul Radu Roca. Vom avea parte de paradă militară, spectacole folclorice și retragere cu torțe.

 

 

Se împlinesc 105 ani de la Marea Unire și ne dorim să avem un program deosebit dedicat Zilei Naționale a României. Cu defilare cu trupe și tehnică militară, cu depuneri de coroane, spectacole și o spectaculoasă retragere cu torțe.

 

 

Am solicitat la această întâlnire reprezentanților Primăriei municipiului Satu Mare să organizeze în bune condiții depunerile de coroane de la statuile din zona centrală în contextul în care în Parcul Central încă se efectuează lucrări de modernizare.

 

 

În calitate de prefect al judeţului Satu Mare îi invit pe toţi cetăţenii judeţului nostru să participe la manifestările organizate de Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Satu Mare împreună cu Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne.

 

 

Ne dorim să sărbătorim Ziua Naţională a României împreună și să participăm la toate activităţile incluse în agenda zilei de 1 Decembrie. Sper că vom fi în număr cât mai mare, dragi sătmăreni!”, a precizat prefectul Radu Roca.

 

Citește și:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with