Image 1
Image 2
header

Descarca aplicatia

Programarea la Biroul Electoral Central s-a făcut pentru vineri dimineață, iar până atunci se vor pregăti cu atenție procesele verbale și dosarele care ar trebui predate oficial către BEC.

Prefectul Ioan Tibil a adăugat că această realizare reflectă devotamentul și profesionalismul unei echipe dedicate, subliniind importanța acestui succes în contextul alegerilor din 9 iunie 2024.

Cercetările în cauză sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.

Cercetările în cadrul dosarului penal întocmit se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

A fost subliniat faptul că, în perioada de toamnă se vor organiza manifestări privind Ziua florii-soarelui şi Ziua porumbului.

„Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad acordă o mare atenție modului în care studenții sunt pregătiți pentru piața muncii, ca viitori profesioniști.

Un cetățean ucrainean este cercetat de polițiștii de frontieră după ce la intrarea în țară a prezentat un permis de conducere fals, având însemnele autorităților din Ucraina.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la controlul de frontieră un autovehicul căutat de autoritățile din Irlanda

Agentia Județeamă pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare, str.Ion Ghica, nr.36, localitatea Satu Mare, sau la tel: 0261.770.237.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.

IFPLUSDEPUTAȚI ROMÂNI ÎN BUDAPESTA

Autonomie pentru Ardeal

Stenograma discursului ţinut de Alexandru Vaida-Voevod în 18 octombrie 1918 în Parlamentul de la Budapesta prin care cerea desprinderea Ardealului de Ungaria.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now
Acasa
Ce boli ascunde un fir de păr în barbă sau mustața la femei. Toate doamnele ar trebui să știe acest lucru

Ce boli ascunde un fir de păr în barbă sau mustața la femei. Toate doamnele ar trebui să știe acest lucru

Creșterea părului facial la femei, inclusiv apariția părului în zona bărbii, poate fi rezultatul unor dezechilibre hormonale sau al anumitor medicamente . Afecțiuni precum sindromul ovarelor polichistice (SOPC) pot provoca creșterea excesivă și întunecată a părului, inclusiv pe bărbie. Hirsutismul, creșterea excesivă a părului întâlnită adesea la femei, este de obicei rezultatul unor dezechilibre hormonale.

Salată de fasole cu piept de pui

Salata modernă cu piept de pui afumat combină fasolea, ceapa verde, roșiile cherry și alunele, servită cu un sos vinegret aromatizat cu zeamă de lămâie și grapefruit, reprezentând o reinterpretare inovatoare a clasicelor salate de fasole.